25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ξεκληρίστηκε οικογένεια Χανιωτών σε τροχαίο στο Ηράκλειο – Τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες!

Ημερομηνία:

Τρία τροχαία μέσα σε λίγες ώρες είχαμε στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και των κακών καιρικών συνθηκών. Τα τροχαία δεν ήταν αναίμακτα και αν και στο πρώτο δεν υπήρξε τραυματισμός, στο δεύτερο ξεκληρίστηκε μία οικογένεια Χανιωτών ενώ στο τρίτο που συνέβη λίγες ώρες αργότερα δυνάμεις των ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν τους τραυματισμένους.

Στο πιο σοβαρό τώρα από τα ατυχήματα, το αυτοκίνητο μίας οικογένειας, άνδρας, γυναίκα και το παιδί τους, ένα 12 χρονο κορίτσι, που οδηγούσαν από τα Χανιά με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, στο ύψος του παλιού βενζινάδικου της ΕΚΟ στο Φόδελε, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα τον θάνατο του άνδρα και της γυναίκας και τον τραυματισμό του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το candianews.gr το κοριτσάκι είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν μετά από μία προσπάθεια που κράτησε πάνω από 40 λεπτά. Το κοριτσάκι είχε τις αισθήσεις του και καλούσε σε βοήθεια.

Η οικογένεια των Χανιωτών σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι και γνωστή και πολύ αγαπητή και η είδηση του τραγικού και εγκληματικού εν τέλει θανάτου τους έχει προκαλέσει συγκίνηση. Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες αργότερα είχαμε και τρίτο σοβαρό τροχαίο αυτή τη φορά στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου στη Μεσαρά..

Η φωτογραφία από candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ