Ξενοδοχείο από το 1608 υποψήφιο για την ανάδειξη του καλύτερου ξενοδοχείου Historic Hotels στην Ευρώπη για το 2018

Κανένα σχόλιο

Υποψήφιο για την ανάδειξη του καλύτερου ξενοδοχείου Historic Hotels στην Ευρώπη για το 2018, είναι από την Ελλάδα ένα ξενοδοχείο στα Χανιά.

Ο λόγος για ξενοδοχείο Domus Renier Boutique Hotel (1608) που φιγουράρει στην τιμητική λίστα των 6 υποψήφιων φιναλίστ για αυτή τη σημαντική διάκριση.

Τα βραβεία 2018 Historic Hotels Awards of Excellence αποτελούν αναγνώριση των καλύτερων ιστορικών ξενοδοχείων και ξενοδόχων από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

"Sponsored links"

Η τελετή απονομής των εφετινών βραβείων θα διεξαχθεί στο ιστορικό ξενοδοχείο The Broadmoor (1918) στο Colorado Springs, την 1η Νοεμβρίου 2018.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν ενώπιον του κοινού που θα παρευρεθεί, και θα αποτελείται από ιδιοκτήτες, υψηλά στελέχη διοίκησης ξενοδοχείων, ηγετικές προσωπικότητες από την τουριστική βιομηχανία και αντιπροσώπους ιστορικών ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.Οι φιναλίστ επιλέγονται από τη δεξαμενή αιτήσεων που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στα βραβεία, από ιστορικούς συντηρητές, προηγούμενους αποδέκτες βραβείων, ηγετικές προσωπικότητες της κοινότητας και τη διοίκηση της Historic Hotels of America and Historic Hotels Worldwide.

Από το σύνολο των 200 ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο που έθεσαν υποψηφιότητα, οι φιναλίστ για τα βραβεία του 2018, στην κατηγορία Ευρώπη, είναι….

  • La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton (11ος αιώνας) | Σιένα, Ιταλία
  • Kinnitty Castle Hotel (1209) Birr, Ιρλανδία
  • Domus Renier Boutique Hotel (1608) Χανιά
  • Hilton Molino Stucky Venice (1884) Βενετία
  • Grand Hotel Tremezzo (1910) Κόμο
  • Fairmont Le Montreux Palace (1906) Montreux, Ελβετία

TornosNews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις