Ξεσπά ο αδερφός του Κ. Κατσουλάκη: «Τον σκότωσε για χωράφι του δήμου. Όλους τους είχε απειλήσει. Αλλά η δικαιοσύνη είναι τυφλή, γιατί δεν μπορεί να τον δικάσει. Και δίκασε αυτός άλλους τώρα»! | Bίντεο

Κανένα σχόλιο

Σε κτηματικές διαφορές του δράστη με τον δήμο απέδωσε τη δολοφονία του 43χρονου κοινοτάρχη στα Χανιά ο αδερφός του.

«Ο δράστης είχε θέματα με τον δήμο και σαν πρόεδρος τοπικού, την πλήρωσε ο αδελφός μου. Αυτό είναι όλη η πραγματικότητα», είπε ο αδερφός του 34χρονου στον ΣΚΑΪ, εκτιμώντας ότι εάν οι εισαγγελέας είχε παρέμβει όταν ο δράστης απειλούσε, τότε δεν θα συνέβαινε το φονικό.

Ο αδερφός του 43χρονου απέρριψε τα όσα ακούγονται περί προσωπικών διαφορών. Όπως αναφέρει, ο 60χρονος δράστης είχε κάνει κατάληψη σε χωράφι ιδιοκτησίας του δήμου, κι αυτό αποτέλεσε την αιτία να αποκτήσει προστριβές.

"Sponsored links"

«Το χωράφι δεν ήταν δικό του, ήταν του δήμου το χωράφι. Δεν έχει καμία δουλειά αυτός με τα χωράφια. Ήταν του δήμου, αλλά αυτός έλεγε ότι είναι δικά του. Απλά τα πράγματα», ανέφερε, λέγοντας ότι ο δράστης είχε προχωρήσει σε απειλές κατά του αδερφού του.

«Όλους τους είχε απειλήσει. Και τον αδελφό μου, και τον Δήμαρχο και τον κ. Μαυρογέννη. Αλλά η δικαιοσύνη βέβαια είναι τυφλή, γιατί τον αφήνει έξω, γιατί δεν μπορεί να τον δικάσει και δίκασε αυτός άλλους τώρα. Ο εισαγγελέας δεν κάνει τη δουλειά του σωστά. Αφήνει τους εγκληματίες έξω και τρώνε τα αθώα παιδιά», λέει, προσθέτοντας ότι ο αδερφός του δεν είχε ποτέ του πειράξει κουνούπι. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ψυχοπαθή τον δράστη και παραπέμπει στο υλικό των καμερών ασφαλείας, που αναμένεται ότι θα ρίξει «φως» στον τρόπο που έγινε η δολοφονία.

“Δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ποτέ. Αυτός ήταν ο αδελφός μου. Ένας άνθρωπος που βοηθούσε όλο τον κόσμο.”, είπε ο αδελφός του δολοφονηθέντος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις