16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ξεφτυλίζει την κυβέρνηση ο Καμμένος: “Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν”

Ημερομηνία:

Ο κυβερνητικός εταίρος επανήλθε δριμύτερος αντιδρώντας στον “πάγο” του Μαξίμου για την πρωτοβουλία του να προτείνει στις ΗΠΑ plan Β στο Σκοπιανό και να διαπραγματευθεί νέες βάσεις. Μάλιστα “καρφώνει” προσωπικά τον Τσίπρα αφού του υπενθυμίζει ότι η μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ έχει τη δική του υπογραφή.

Με πρωτοφανή τρόπο αντέδρασε μία ημέρα μετά στον “πάγο” του Μαξίμου για την πρωτοβουλία του να προτείνει στις ΗΠΑ plan Β στο Σκοπιανό και να διαπραγματευθεί νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, ο κυβερνητικός εταίρος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο κ.Καμμένος άρχισε να τραβά το σκοινί με αφορμή δημοσίευμα ότι επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας μάλιστα ότι ως κυβερνητικός εταίρος μπορεί να καταθέτει προτάσεις που δεσμεύουν μόνο τον ίδιο.

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω:

1. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα.

2. Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα.

3. Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν», ανέφερε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Στη συνέχεια έκανε retweet δημοσίευμα του veteranos.gr το οποίο έθετε το ερώτημα: “Γιατί τέτοια αντίδραση για τις δηλώσεις Καμμένου περί “Επέκτασης” Βάσεων; Δεν υπάρχει συμφωνία Τσίπρα και Τράμπ ;”

Ακολούθως έκανε retweet άρθρο που διερωτάτο γιατί να μην έχει η Ελλάδα plan B στο Σκοπιανό. Και έκλεισε το μπαράζ τιτιβισμάτων με ένα ακόμη retweet δημοσιεύματος περί συμμετοχής και Γαλλίας και ΗΠΑ στις συνεργασίες Ελλάδας και Κύπρου με Ισραήλ και Αιγυπτο και με το δηλητηριώδες σχόλιο:

“Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Μαξίμου, το οποίο εξαρχής είχε διαμηνύσει ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ χθες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επαναλάμβαναν ότι η θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή και παρέπεμπαν στη συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου να δουν το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών το Μάρτιο. Ο Αλέξης Τσίπρας ερωτηθείς μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εάν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κυβερνητικό του εταίρο, επικαλέστηκε πως “στην Αμερική έχει τυφώνα” και πρόσθεσε: “Αλλά δε λέγεται Πάνος, αλλά Μάικλ”.

– Η κυβέρνηση κάνει όλη την Ελλάδα μία Τρούμπα – Ποιος ο σχεδιασμός για Σούδα και Τυμπάκι

– Η αμερικανική γοητεία και τα «αριστερά» προσχήματα

– Τζέφρι Πάιατ: “Υπάρχει μόνο μία βάση, της Σούδας και αυτή βρίσκεται στα Χανιά”

"google ad"

– “Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...