Οδηγίες της ΔΕΥΑΧ για την εξόφληση λογαριασμών

Κανένα σχόλιο

Αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε με τους λογαριασμούς 3ου τριμήνου 2019 της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι οι λογαριασμοί που εξοφλήθηκαν το χρονικό διάστημα από 9 έως 13 Απριλίου, συνέπεσαν με τον εορτασμό του Πάσχα των Καθολικών, με βάση το οποίο λειτουργεί το Διατραπεζικό Σύστημα (ΔΙΑΣ).

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί η πληρωμή τους μετά την έκδοση των λογαριασμών 4ου τριμήνου, εμφανίζοντάς τους ως ανεξόφλητους και χωρίς να έχει υπολογιστεί η έκπτωση συνέπειας σε αυτούς που πλήρωσαν εμπρόθεσμα. Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προέβη στην αποκατάσταση του προβλήματος, πιστώνοντας την έκπτωση συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις