“Οδηγός ανάρρωσης” για όσους έχουν νοσήσει από COVID-19

Κανένα σχόλιο

Η Εταιρεία Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος- Ιπποκράτης έχοντας ως στόχο να υποστηρίξει την ανάρρωση και την ενδυνάμωση όσων έχουν νοσήσει από COVID19 προχώρησε στη σύνταξη ενός Οδηγού για ασθενείς.

Ο εν λόγω Οδηγός προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες ακόμα και στους επαγγελματίες υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και μπορεί να ενισχύσει το λειτούργημά τους στην ολοκληρωμένη φροντίδα του ατόμου και της οικογένειας στην κοινότητα.

Οι πληροφορίες που παρέχει ο Οδηγός είναι βασισμένες σε σύγχρονες συστάσεις αναγνωρισμένων διεθνών και Ελληνικών επιστημονικών φορέων. Μέσα στον Οδηγό μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο ανάρρωσης, γιατί αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική, τι ακριβώς συμβαίνει ενώ ένας ασθενής αναρρώνει από τον COVID19 και τι μπορείτε να κάνετε για την καλύτερη ανάρρωση.

"Sponsored links"

Η COVID 19 είναι μια νέα, ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια και αποτελεί μια πρόκληση τόσο για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους όσο και για το υγειονομικό προσωπικό. Οι ασθενείς που αναρρώνουν δεν πρέπει να αισθάνονται απομονωμένοι, μέσω των συστηματικών και καλά σχεδιασμένων εφαρμογών απλών πρακτικών, της επικοινωνίας με τον Οικογενειακό γιατρό τους μπορούν σταδιακά να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους.

Δείτε αναλυτικά τον ΟΔΗΓΟ για ασθενείς εδώ

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις