Οδοντιατρικός έλεγχος σε 106 μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου Πλατανιά από την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας της Περιφέρειας Κρήτης σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πλατανιά – από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 13 Μαρτίου – κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκε οδοντιατρικός έλεγχος και φθορίωση των παιδιών της β΄ τάξης αυτών, με τη συνδρομή εθελοντών οδοντίατρων. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που έλαβαν υπηρεσίες προληπτικού οδοντιατρικού έλεγχου ανήλθε σε 106 μαθητές από 8 δημοτικά σχολεία του Δήμου Πλατανιά που συμμετείχαν στη δράση (μετά από σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς των σχολείων), ως ακολούθως:

ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ 15
ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ 16
ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ 10
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 4
ΣΚΙΝΕ-ΦΟΥΡΝΕ 10
ΠΛΑΤΑΝΙΑ 20
ΜΑΛΕΜΕ 17
ΓΕΡΑΝΙΟΥ 14
ΣΥΝΟΛΟ 106

Με αφορμή την επιτυχημένη υλοποίηση της ανωτέρω δράσης προληπτικής ιατρικής ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη διάθεση της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας τονίζοντας ότι «ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας των παιδιών και για την προστασία τους από σοβαρότερα προβλήματα» προσθέτοντας ότι  «στόχος της δράσης, πέρα από την προαγωγή της στοματικής υγείας και την πρόληψη μέσα από προληπτικό έλεγχο ήταν και η εκπαίδευση των παιδιών για τη σημασία της πρόληψης στην διατήρηση της υγείας τους και ειδικότερα να μάθουν και να ακολουθούν απλά «βήματα» που συμβάλλουν καθοριστικά για τη διατήρηση της στοματικής τους υγείας».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today