ΟΕΝΓΕ προς κυβέρνηση: Δε θέλουμε χειροκροτήματα, πάρτε μέτρα για να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά

Κανένα σχόλιο

Δεν θέλουν χειροκρότημα αλλά τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ώστε να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Σε ανοιχτή επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) ζητεί έκτακτη συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια.

Οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας, οι αγροτικοί γιατροί, οι ειδικευόμενοι, οι επιμελητές των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των αγροτικών ιατρείων, δηλώνουν ότι παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όλοι τους κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, υπογραμμίζει στην επιστολή της η ΟΕΝΓΕ. «Προσπαθούμε με τα λιγοστά μέσα που έχουμε στη διάθεση μας, σε συνθήκες τραγικής υποστελέχωσης και εντατικοποίησης  να περιθάλψουμε τους ασθενείς μας», τονίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

"Sponsored links"

Απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση, η ΟΕΝΓΕ επισημαίνει: «Δε θέλουμε να μας χειροκροτήσετε, γιατί προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Θέλουμε να πάρετε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Για να περιθάλψουμε τους ασθενείς μας που θα προσβληθούν από κορονοϊό και θα χρειαστούν νοσηλεία, αλλά και για να περιθάλψουμε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, τα οποία δε σχετίζονται με την επιδημία του κορονοϊού».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί απευθύνουν έκκληση προς τον υπουργό, έστω και την ύστατη στιγμή:

– Να προσλάβετε άμεσα το αναγκαίο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, για να λειτουργήσουν τα κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ.

– Να εξασφαλίσετε στους υγειονομικούς όλα τα αναγκαία ατομικά μέσα προστασίας, ώστε να μην αρρωστήσουμε και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

– Για  να μη χάσει τη ζωή του κανένας ασθενής, ενώ θα μπορούσε να σωθεί.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις