22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οικογένεια Κώστα Κατσουλάκη: “Δεν υπάρχει ούτε μια κτηματική διαφορά με τον φονιά. Τον σκότωσε επειδή προάσπισε το δημόσιο συμφέρον”

Ημερομηνία:

Κείμενο έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του Κώστα Κατσουλάκη στο οποίο αναφέρεται ότι η μόνη αιτία για τη δολοφονία του αγαπημένου τους ανθρώπου ήταν επειδή προάσπισε το δημόσιο συμφέρον:

“Όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια του θανόντος Κώστα και  προασπίζοντας την μνήμη του Κώστα ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τα ακόλουθα:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ.

Ένας καθ΄εξην εγκληματίας στέρησε τη κόρη του και την γυναίκα του αλλά και από όλους εμάς, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον φίλο, τον χωριανό. Με την παρούσα μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχαν κτηματικές διαφορές. Υπήρχαν κατά συρροή εγκληματικές ενέργειες του φονιά και οι αρχές τον «χάιδευαν». Απλά στον Κώστα με την ιδιότητα του Προέδρου της Κοινότητας είχε λάχει ο κλήρος να προασπίζει το Δημόσιο και Δημοτικό συμφέρον. Όταν ο φονιάς έβαζε φωτιά στο σχολείο, όταν έκαιγε μηχανήματα του Δήμου πόσο αποτελεσματικές ήταν οι αρχές; Πόσο αποτρεπτικά λειτούργησαν;

Όταν έκοβε λάστιχα για να ξεραίνονται μηλιές, όταν έβαζε τα ζώα του για να ταΐζει τα νιόφυτα  των χωριανών, όταν καταλάμβανε τις Δημοτικές πηγές, όταν έδερνε γέρους, όταν, όταν…..

Ο Κώστας ήταν ένα εμπόδιο στην άνομη δραστηριότητα του ως Πρόεδρος της κοινότητας.

Αυτό πλήρωσε. Και αισθανόμαστε, ότι, η Πολιτεία με τα θεσμικά όργανα τους ολιγώρησαν.

Όταν η μικροεγκληματικότητα γίνεται συνήθεια, τότε οπλίζεται το όπλο του δολοφόνου.

Να τελειώσουν λοιπόν τα ψέματα και να μας αφήσουν να κλάψουμε τον Κώστα.

Ο Κώστας δεν είχε εχθρούς.

Είχε μόνο φίλους. Δεν είχε ούτε κτηματικές ούτε προσωπικές διαφορές με τους καταπατητές και κατά συρροή εγκληματίες.

Διαμαρτυρόμαστε λοιπόν όταν τα Μ.Μ.Ε αναφέρουν για κτηματικές διαφορές. Διαμαρτυρόμαστε όταν στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται για προσωπικές διαφορές.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, ότι έστω και αργά, θα πράξει το καθήκον της. Δεν το ζητάμε. Το απαιτούμε.

Η Οικογένεια του αγαπημένου μας Κώστα.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...