Οικονομική καταστροφή στον Δήμο Αγίου Νικολάου: Από τα 390.000 ευρώ έσοδα έπεσαν στα 11.000 ευρώ!

1 Σχόλιο

Τρίβουν τα μάτια τους, μη πιστεύοντας τα νούμερα που βλέπουν, στον Δήμο Αγίου Νικολάου: Τα ταμεία έχουν αδειάσει επικίνδυνα!

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους · και σε αυτή την περίπτωση λένε στην σκληρή αλήθεια!

Η εικόνα για το πρώτο εξάμηνο του 2020 είναι αποκαρδιωτική, ειδικά όταν γίνει η σύγκριση με το – όχι και τόσο μακρινό – 2019. Σε ένα χρόνο άλλαξαν πολλά. Ήρθαν τα πάνω – κάτω.

"Sponsored links"

Δείτε προσεκτικά:

Ενώ πέρυσι μέχρι τις 30 Ιουνίου τα έσοδα του Δήμου ήταν περίπου 140.000 ευρώ, εφέτος είναι μόλις… 4.500!

Όσο για τα τέλη από τις παραλίες, πέρυσι κινούνταν στις 250.000 ευρώ κι εφέτος κατρακύλησαν στις… 6.500!

Η πλήρης εξαΰλωση!

“Τα έσοδα των Δήμων που ζουν από τον τουρισμό θα έχουν τραγική κατάληξη” ήταν η παραδοχή του δημάρχου Αντώνη Ζερβού, που τόνισε ότι “πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι Δήμοι, όπως ενισχύονται οι επιχειρήσεις που περνάνε δύσκολες μέρες”.

Όσο οι Δήμοι θα συνεχίσουν να καταβαραθρώνονται, τόσο θα δυσκολεύονται ή και θα αδυνατούν να (εξ)υπηρετήσουν τον στόχο και τον σκοπό τους: να είναι στο πλευρό των πολιτών.

Ο επόμενος χειμώνας προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολος, και η ανάγκη ενίσχυσης των κοινωνικών δομών είναι επιτακτική.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του κ. Ζερβού, στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

cretalive.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

    ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ( ΑΡΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΓΟΡΑ ΑΠΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)….ΞΟΔΕΥΟΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ…
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ…..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις