Οι Έλληνες Anonymous διέγραψαν την ιστοσελίδα του προέδρου της Τουρκίας

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στους Έλληνες Anonymous και σε Τούρκους χάκερ.

Οι Anonymous Greece κατάφεραν να απενεργοποιήσουν για πάνω από 12 ώρες την ιστοσελίδα του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πραγματοποιώντας μια επίδειξη δύναμης απέναντι στην τουρκική ομάδα χάκερ Aslan Neferler Tim.

Σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook έγραψαν: «Η λειτουργία της ιστοσελίδας του Ταγίπ Ερνοτάν ανεστάλη. Εξαφανίστηκε το domain name της ιστοσελίδας του Ερντογάν, Aslan Neferler Tim.

"Sponsored links"

Η λειτουργία αυτού του λογαριασμού έχει ανασταλεί.

Είτε η ιστοσελίδα έχει χρησιμοποιηθεί υπερβολικά, είτε ο μεταπωλητής έχασε πόρους».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις