16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον Παναγιώτη Κλάδο: “Υπήρξε ένας αληθινός ευπατρίδης της πολιτικής”

Ημερομηνία:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παναγιώτη Κλάδου εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

«Όλοι οι Δημοκράτες Πατριώτες θρηνούν για το θάνατο του Παναγιώτη Κλάδου.

Το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θρηνεί για την απώλεια του αγωνιστή δημοκράτη πατριώτη Παναγιώτη Κλάδου, ο οποίος με το ήθος και τη δράση του από την εποχή της δικτατορίας συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη και την εδραίωση της δημοκρατίας πληρώνοντας και το τίμημα για την αντιστασιακή του δράση.

Υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο από καίριες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, ως Νομάρχης Ρεθύμνου και ως υποψήφιος βουλευτής.

Υπήρξε ένας αληθινός ευπατρίδης της πολιτικής και παρά τα προβλήματα της υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια εξακολούθησε με τις συμβουλές και την πολύτιμη πείρα του να διαμορφώνει συνειδήσεις και να ενδιαφέρεται για τα κοινά τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου καθώς και σε όλους εμάς που εκπροσωπούμε το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. στο Νομό μας.

Στην οικογένεια του Παναγιώτη Κλάδου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Χανίων»

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...

Handelsblatt για τουριστική σεζόν: Ζητούνται εργαζόμενοι για το ελληνικό οικονομικό θαύμα

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από...