Οι ασύδοτοι γραφειοκράτες και η τσιμεντοποπροστασια μας από τις φυσικές καταστροφές!

Κανένα σχόλιο

Του Αντώνη Παπαρδουκάκη

Οι μόνοι που τρίβουν πάλι τα χέρια τους απο τις φυσικές καταστροφες των τελευταίων πλημμυρών είναι τα γραφεία μελετών τεχνικών έργων και οι ιδιώτες εργολάβοι!

Το κάτι τι θα βγάλουν βέβαια με τον τρόπο τους και οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης, έστω και ψήφους για την επόμενη περίοδο!

"Sponsored links"

Ο κρατικός καπιταλισμός που λέμε, διότι όλοι τώρα περιμένουν, όπως πάντα γινοταν, κρατικα χρήματα, χρήματα ΕΣΠΑ, για να μπει μπροστά η μάσα!

59.999 ευρώ θα δώσει λέει η περιφερεια μονο για την ΜΕΛΕΤΗ του φαραγγιού του Κοτσιφου!

Αφήστε το φαράγγι ήσυχο δεν χρειάζεται τις μελέτες σας!

Και τότε επί χούντας, πολλοί λέει δεν ήξεραν τίποτα γιατί….μελετούσαν λέει τα μαθήματά τους!

Έχουμε μια χρηματιστική χούντα, περιφερειακών και δημοτικών αρχών που η αγοραία φιλοσοφία τους ειναι το τρίπτυχο, μελέτη-εργολαβοι-τσιμεντα!

Οι ποταμοί, οι θάλασσες και τα φαράγγια θα έχουν τον ΤΟΠΟ που τους ανηκει!

Δεν μπορούμε να σπαταλούμε χρηματα για να προστατεύουμε λαίμαργους ιδιώτες που αυθαιρετα αποικησαν τις όχθες των ποταμών μέχρι την άκρη της θάλασσας που σκάει το κύμα, για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, και να τα ονομάζετε αυτά αντιπλημμυρικά και έργα αναπτυξης!

Οι ιδιώτες θα απομακρυνθούν από τις όχθες και όχι οι όχθες από τους ιδιώτες!

Αυτό είναι το κυριότερο αντιπλημμυρικό έργο και προστασία!

"Sponsored links"

Οι δε γέφυρες θα είναι από την άκρη της μιας όχθης μέχρι την άλλη άκρη της απέναντι όχθης, αντί για λαιμουδαρες στη μέση του ποταμού για να βγάλει και ο εργολάβος!

Οι λαιμουδαρες είναι που φράζουν την ροή και δημιουργούν το πλημμυρισμα!

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις