Οι γονείς των μαθητών του 4ου Λυκείου Χανίων ζητούν την επιστροφή της προκαταβολής για τη σχολικη εκδρομή που ακυρώθηκε – Το γραφείο αρνείται την επιστροφή των χρημάτων!

Κανένα σχόλιο

Αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα στους γονείς των μαθητών του 4ου Λυκείου Χανίων ταξιδιωτικό γραγείο της πόλης, παρά του ότι η εκδρομή που είχε προγραμματισθεί ακυρώθηκε λόγω των μέτρω απαγόρευσης για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Με  βάση  την Πράξη  Νομοθετικού Περιεχομένου και  την ακύρωση  σχολικών εκδρομών έχουμε την  ακύρωση  της εκδρομής της Β τάξης του 4ου Λυκείου Χανίων. Οι γονείς έχουν πληρώσει προκαταβολή που όμως το γραφείο αρνείται να επιστρέψει ισχυριζόμενο ότι με βάση τον νόμο μπορεί να μην επιστρέψει τώρα την προκαταβολή, αλλά στην καλύτερη περίπτωση ύστερα από ένα χρόνο..

"Sponsored links"

Τα ταξιδιωτικό γραφείο  πρακτορείο συνεχίζει να αντιμετωπίζει με απόλυτη αδιαφορία και χωρίς καμιά ευθύνη τους γονείς που πλήρωσαν την σχολική εκδρομή που ακυρώθηκε. Ουσιαστικά τα  μέλη μας,   οι γονείς   των μαθητών –ταξιδιωτών, πλήρωσαν  για υπηρεσίες που δεν έλαβαν ποτέ , χωρίς ούτε οι ίδιοι να έχουν υπογράψει τις συμβάσεις με τα πρακτορεία, ούτε οι ίδιοι αποφάσισαν την ακύρωση  τους.

Για  όλους  τους  παραπάνω λόγους απαιτούμε  από την πολιτική  ηγεσία  του  Υπουργείου   να  υπάρξει  ΤΩΡΑ νομοθετική ρύθμιση για   πλήρη αποζημίωση  των γονιών που έχουν καταβάλει προκαταβολή   της σχολικής εκδρομής που ακυρώθηκε. Σημειωτέον  από ότι γνωρίζουμε  είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και άλλα σχολεία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις