16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Ημερομηνία:

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος προχώρησαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Αλέξης Τσίπρας: “Είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα”

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 1ο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία και να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Κ. Μητσοτάκης: “Αύριο ξημερώνει μία νέα, φωτεινή μέρα για τη χώρα”

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του «στην κρίση του ελληνικού λαού» και τη βεβαιότητα ότι «αύριο θα ξημερώσει μία νέα, φωτεινή μέρα» για τη χώρα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά.

«Σήμερα είναι μία όμορφη, ηλιόλουστη μέρα για τη Δημοκρατία. Χαίρομαι για τη μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, τα έχουμε πει όλα. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση του ελληνικού λαού. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μία νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γεννηματά: Σήμερα, οι πολίτες με την ψήφο τους αλλάζουν σελίδα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

«Σήμερα, οι πολίτες με την ψήφο τους αλλάζουν σελίδα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Κλείνουν την πόρτα στην ακροδεξιά και τον λαϊκισμό και ανοίγουν τον δρόμο για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα μας» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Η κ. Γεννηματά ψήφισε στο 100ο δημοτικό σχολείο στον Νέο Κόσμο.

Κουτσούμπας: Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα δυναμώσει τη δική του φωνή παντού

«Ελπίζουμε σήμερα ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δική του φωνή παντού και σε τοπικό επίπεδο, στους δήμους και σε περιφερειακό και πανελλαδικό, αλλά και πανευρωπαϊκό. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

"google ad"

Θεοδωράκης: Για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.  Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε  με την εφορευτική επιτροπή και τον δικαστικό αντιπρόσωπο και χαμογελαστός ψήφισε.

Το μήνυμά του έχει ως εξής: 

«Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα στέλνω μήνυμα στους νέους. Για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε και έφυγε μπροστά».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...