«Οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες»: 1 χρόνος που οι πολιτικοι επαναλαμβάνουν την ίδια φράση | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

«Λύκος στα πρόβατα» φώναζε ο άμυαλος βοσκός στον γνωστό μύθο του Αισώπου, που για να περάσει η ώρα κορόιδευε τους χωρικούς. Όταν τελικά ήρθε ο λύκος, κανείς δεν έδινε σημασία.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τον γελοίο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση, φορείς και ΜΜΕ (ακόμα και μερικοί επιστήμονες) έχουν προσεγγίσει το ζήτημα των περιοριστικών μέτρων.

Κάθε εβδομάδα οι πολίτες ακούν ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες για την πορεία των μέτρων και της πανδημίας στη χώρα. Όταν όμως η επωδός αυτή είναι μόνιμη σχεδόν ένα χρόνο, τότε κανείς πια δεν δίνει σημασία.

"Sponsored links"

Είναι σαφές ότι το φαινόμενο αυτό προκύπτει για πολλούς λόγους. Για να δημιουργηθεί αίσθημα φόβου στους πολίτες, για να κρυφτούν οι διάφορες κατά καιρούς κυβερνητικές «πατάτες», ή απλά για εντυπωσιασμό και τρομολαγνεία, από τα πιο δυνατά φετίχ των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων.

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνει ένα χιουμοριστικό βίντεο του Luben TV, με πολύ γνωστούς πρωταγωνιστές…

Και προσοχή! Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες…wink

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις