Οι εταιρείες μας

Κανένα σχόλιο

Τα Χανιά μας πάντα ήταν πρωτοπορία σε όλες τις χρονικές περιόδους. Ανάλογα με την περίσταση τα Χανιά ήταν παρόν στο ν’ ανοίξουν δρόμους και νέες προοπτικές.

Τα τελευταία χρόνια όλοι μαζί οι Χανιώτες πρωτοπόρα, ανοίξαμε τον δρόμο της προόδου και τον δείξαμε στο πανελλήνιο.

– Η ΑΝΕΚ LINES πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης

"Sponsored links"

– Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΚΑ αριθμεί σήμερα 51 καταστήματα σ’ όλη την επικράτεια

– Η ΕΤΑΝΑΠ Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκορώνου, η βραβευμένη εταιρεία με το νερό των Λευκών Ορέων.

– Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ζωοδότης της τοπικής επιχειρηματικότητας (θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο σήμερα;)

– Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, η μεγάλη πολύχρονη παρουσία του τόπου στο αλεύρι και όχι μόνο

– Η ΑΒΕΑ, η πρώτη συνεταιριστική εταιρεία ελαιολάδου

– Η ΒΙΟΧΥΜ, η πρότυπη εταιρεία χυμών από τα αγνά προϊόντα του τόπου μας.

Πάντα αλλά και τώρα, μέρες που ‘ναι, ταξιδεύομε με την ΑΝΕΚ, ψωνίζομε από τα ΣΥΝΚΑ, πίνουμε νερό ΕΤΑΝΑΠ, κάνομε τις συναλλαγές μας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, ψωνίζομε για τα τσουρέκια, τα καλιτσούνια, τα ξεροτήγανα και ό,τι άλλο αλεύρι ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, αγοράζομε λάδι, σαπούνια και τα άλλα παρεμφερή προϊόντα από το υποκατάστημα της ΑΒΕΑ στο Πανελλήνιο και πίνουμε χυμούς ΒΙΟΧΥΜ. Αναψυκτικά πίνουμε τα δικά μας ΤΕΜΕΝΙΑ και ΓΕΡΑΝΙ και ποτά, όπως ούζο και λικέρ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ. Βεβαια ψωνίζομε από τα δικά μας, ντόπια, καταστήματα ρούχα, παπούτσια και ό,τι άλλο, μακρυά από τις πολυεθνικές.

Στηρίζουμε τις δικές μας επιχειρήσεις που δεν εξάγουν το χρήμα μας, αλλά το επενδύουν στον τόπο μας, ενώ παράλληλα προσφέρουν εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

«Στηρίζουμε το σπίτι μας να μην πέσει να μας πλακώσει»

"Sponsored links"

ΝΑΝ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις