Οι καθηγητές της ΕΛΜΕ Χανίων παραδίδουν υγειονομικό υλικό στους γιατρούς και υγειονομικούς του νοσοκομείου “που η κυβέρνηση στέλνει σε μια μεγάλη μάχη χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας”

Κανένα σχόλιο

Η ΕΛΜΕ Χανίων, σε συνεννόηση με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων, την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 13:00 στην Πύλη του Νοσοκομείου Χανίων, σε μια συμβολική κίνηση θα παραδόσει υγειονομικό υλικό στους γιατρούς και υγειονομικούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η συμβολική αυτή κίνηση γίνεται για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας που η κυβέρνηση στέλνει σε μια μεγάλη μάχη χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας και με κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους.

"Sponsored links"

Δεν χειροκροτούμε υποκριτικά μαζί μ’ εκείνους που, ενώ έπληξαν με την πολιτική τους τη δημόσια υγεία, καλούν τώρα σε χειροκροτήματα. Παλεύουμε μαζί τους για μόνιμους μαζικούς διορισμούς γιατρών και λοιπού προσωπικού, για επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας ώστε ν’ αντιμετωπιστεί η πανδημία, για γενναία αύξηση της χρηματοδότησης, για δημόσια και δωρεάν υγεία.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές των περικοπών και της ιδιωτικοποίησης, που διαχρονικά εφαρμόστηκαν, και σήμερα αποδεικνύονται επικίνδυνες για την υγεία και τη ζωή όλων μας.

Είναι υποχρέωση μας απέναντι στον εργαζόμενο λαό να μην σταματάμε, ακόμη και στις πιο αντίξοες  συνθήκες, να παλεύουμε για δημόσια και δωρεά υγεία και παιδεία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις