20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι καταστηματάρχες των Χανίων αντιδρούν για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος – Ζημιές και βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Ημερομηνία:

Το Σωματείο Επιχειρηματιών Εστίασης νομού Χανίων κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων που έλαβε από τα μέλη του σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στην πόλη των Χανίων, απέστειλε σήμερα έγγραφο προς το ΔΕΔΔΗΕ με το οποίο διαμαρτύρεται έντονα και ζητά εξηγήσεις αφού όπως επισημαίνει, οι διακοπές έχουν προκαλέσει σημαντικές βλάβες σε συσκευές ενώ έχουν αχρηστέψει τρόφιμα με σημαντικό κόστος προς τους καταστηματάρχες.

Διαβάστε τι αναφέρεται στο έγγραφο:

« Όπως γνωρίζετε, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στην Τοπική Κοινότητα Χανίων. Συγκεκριμένα, διεκόπη η ηλεκτροδότηση σε όλη την Τοπική Κοινότητα Χανίων, και παρόλο που αποκαταστάθηκε το δίκτυο μετά από την παρέλευση αρκετών ωρών, εν τούτοις υπήρξαν κι άλλες διακοπές δίχως προειδοποίηση. Η αποκατάσταση έλαβε χώρα για λίγες μόνο ώρες, οι διακοπές ρεύματος ήταν διαρκείας και επαναλαμβανόμενες έως ότου εν τέλει επέλθει πλήρης αποκατάσταση του δικτύου.

Ως αντιλαμβάνεστε είναι ιδιαίτερο το πρόβλημα διότι, λόγω των συνεχών διαταραχών στην τάση ηλεκτρικού ρεύματος προκλήθηκαν βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όχι μόνο των κατοίκων αλλά και των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πέραν τούτου, αλλοιώθηκαν τρόφιμα, η κατανάλωση των οποίων καθίσταται επικίνδυνη για την υγεία των πελατών. Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί ότι στην Τοπική Κοινότητα Χανίων κατοικούν άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλοί από αυτούς συνδεδεμένοι με ιατρικά μηχανήματα, η μη-λειτουργία των οποίων μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα υγείας. Και όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου , κατά την οποία οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και η χρήση κλιματιστικών απολύτως απαραίτητη.

Στο Σωματείο μας καθημερινά καταφθάνουν αγανακτισμένοι επιχειρηματίες , οι οποίοι επιζητούν την παρέμβασή μας στο ΔΕΔΔΗΕ ούτως ώστε να λυθεί οριστικά το ζήτημα, διαφορετικά απαιτούν να αποζημιωθούν για τις βλάβες τις οποίες έχουν υποστεί.

Με βάση τα παραπάνω και δια του εγγράφου μας σας καλούμε όπως μας γνωρίσετε τα ακριβή αίτια των χρόνιων αυτών προβλημάτων και, πέραν τούτου, επιθυμούμε την οριστική επίλυση του ζητήματος ούτως ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ