Οι Κινέζοι είναι έτοιμοι να μας πουλήσουν το λάδι τους

Κανένα σχόλιο

Σας έχω πει καιρό τώρα ότι θα έρθει η μέρα εκείνη που οι Κινέζοι θα μας…πουλάνε το λάδι τους, τα σταφύλια τους, μπορεί και ολίγο…ήλιο! Ε, έφτασε ή ώρα!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας στης Κίνας : «Belt and Road Forum» (Μοντέρνος Δρόμος Μεταξιού) που οργάνωσε με παρούσες 29 χώρες (μεταξύ των οποίων μόνο 6 από την Ευρώπη και μεταξύ αυτών η Ελλάδα) ξέρετε ότι υλοποιεί στρατηγικές σχέσεις συνεργασίας τα επόμενα χρόνια . Και φυσικά και η Κρήτη με αντιπροσωπεία ήταν εκεί.

Οι αντιπεριφερειάρχες της Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης και Θεανώ Βρέντζου  πρόσφεραν αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού ως αναμνηστικό δώρο στους Κινέζους επίσημους και ξεκίνησαν τις συνομιλίες και τις επαφές. Αλλά η έκπληξη ήταν όταν ο επικεφαλής της Διοίκησης  Ghuxiong Yi Autonomous Prefecture, στην επαρχία της Province, αναγνώρισε τους κρητικούς Αντιπεριφερειάρχες που βρίσκονται εκεί και τους ζήτησε συνεργασία . Μια πρόταση που συνοδευόταν από…δώρο μια εντυπωσιακή συσκευασία με…κινέζικο λάδι!

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today