14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Οι μαθητές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χανίων θριάμβευσαν στον «9ο Κρητικό Διαγωνισμό Μαγειρικής»

Ημερομηνία:

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης για μία ακόμα χρονιά διοργάνωσε τον 9ο Κρητικό Διαγωνισμό Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα 12-13 και14 Δεκεμβρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και την συνδιοργάνωση με το Σωματείο Μαγείρων -Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Χανίων δίνει ένα ξεχωριστό αγώνα να παρέχει ποιοτική Δωρεάν παιδεία.

Και όπως φαίνεται, οι κόποι τους ανταμείβονται αφού παρά τα πολλά εμπόδια που αντιμετωπίζουν, οι μαθητές τους πρωτεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε οι συμμετέχοντες από το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων κέρδισαν δύο χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό και πιο συγκεκριμένα, στις εξής κατηγορίες:

  • ΚΛΑΣΗ Β’: ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Κατηγορία Β-1:Ζεστό πιάτο (συνδυασμός χοιρινού & οσπρίων)

Α’ομάδα:

Χρυσό μετάλλιο:Φραγκεδάκης Αντώνιος (ΙΕΚ Χανίων)

  • ΚΛΑΣΗ Δ’:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Kατηγορία Δ-1:Ζεστό πιάτο από φρέσκο ψάρι

Αργυρό μετάλλιο: Παπαστάυρος Χρήστος (IEK Xανίων)

  • ΚΛΑΣΗ ΣΤ’:ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ &ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΜΑΔΕΣ 4 ΜΑΘΗΤΩΝ)

Κατηγορία ΣΤ-1:Πρώτο πιάτο,Δεύτερο πιάτο,Σαλάτα,Επιδόρπιο

Χρυσό μετάλλιο: Ομάδα 604 (Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων) Koυκαδάκης,Μωραϊτάκη Ιωάννα,Μαρκουλάκη Ολυμπία,Κυριακάκη Ελένη

H αξία αυτών των βραβείων είναι ακόμα πιο μεγάλη αν λάβουμε υπόψη ότι οι φετινές συμμετοχές στον διαγωνισμό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Πιο συγκεκριμένα, συνολικά 273 άτομα, από σχολές μαγειρικής τόσο από την Κρήτη όσο και από όλη την Ελλάδα, έλαβαν μέρος στον τριήμερο 9ο Κρητικό Διαγωνισμό Μαγειρικής.

Οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», οι νικητές του διαγωνισμού και οι εκπαιδευτές τους, σας καλούν τη Δευτέρα 22/12/2014 και ώρα 16.00 στον Προφήτη Ηλία Ακρωτηρίου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ να γνωρίσετε από κοντά αυτούς και την τέχνη τους.

"google ad"

Όπως δηλώνουν σε σχετικό δελτίο τύπου: “Θα είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία του διαγωνισμού και της εκπαιδευτικής διαδικασίας”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...