17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Οι “Μακεδονομάχοι” πατριώτες ετοιμάζουν διαδηλώσεις και στην Κρήτη ενάντια στα εμβόλια, στις μάσκες και τους μετανάστες και υπέρ της Θείας Κοινωνίας!

Ημερομηνία:

Ζουν ανάμεσά μας και είναι πολλοί…

“Μακεδονομάχοι” πατριώτες, συνωμοσιολόγοι υπερασπιστές της ελευθερίας θα κατέβουν στους δρόμους και του Ηρακλείου για να διαδηλώσουν ενάντια στα εμβόλια, στις μάσκες, στο 5G, στη στερηση ελευθερίας και στους… μετανάστες και υπέρ της Θείας Κοινωνίας!

Η πρωτοβουλία κινείται από ακροδεξιές σελίδες στο facebook που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο κίνημα για το όνομα της Μακεδονίας αλλά και στο μεταναστευτικό.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδος, Καστοριά και… Ηράκλειο την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 5 το απόγευμα.

Η κινητοποίηση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σε κείμενο που διακινείται αναφέρεται ότι:

Καλούμε όλους τους Έλληνες την Παρασκευη 15.5. 5μ.μ. στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Τα θέματα του συλαλλητηρίου είναι τα εξής :

1. Η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη .

2.Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από εμβόλια αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση στην υγεία μας

3. Η επιβολή τοποθέτησης στο κορμί μας οποιουδήποτε ξένου αντικείμενου μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγηθεί καταναγκαστικά και οι επιπτώσεις στην υγεία μας

4. Η τοποθέτηση των κεραιών 5G, η μεγάλης συχνότητας και ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία αυτών

5 . Η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων

6 . Οι συνεχείς εισροές παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και η αλλοίωση του πληθυσμού

7. Λέμε ναι στη Θεία κοινωνία και τις ανοιχτές εκκλησίες. Όχι στην ισλαμοποίηση της χώρας.

"google ad"

8. Όχι σε δεύτερο ολικό lock down.

9. Όχι στην εξαθλίωση των Ελλήνων .

Σας περιμένουμε , Να είστε όλοι εκεί . ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα και 1 ώρα νωρίτερα στο Ηράκλειο, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση ενάντια στους μετανάστες.

Σε σχετική αφίσα καλούνται οι κρητικοί σε “ξεσηκωμό ενάντια στον εποικισμό και την εξόντωση των Ελλήνων” με την υπενθυμίση ότι “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.

Το συγκεκριμένο σύνθημα αν και αρχικά εκφράστηκε από τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετηθεί από τη Χρυσή Αυγή και επαναλαμβάνεται στις κινητοποιήσεις της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρόμοιες κινητοποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε μία σειρά άλλες χώρες, κυρίως στη Γερμανία, με διοργανωτές την εκεί ακροδεξιά.

Δείτε τις σχετικές αφίσες:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ