Οι Μινωικές γραμμές ενώνουν τη Μήλο με την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Τους πρώτους επιβάτες από Πειραιά έφερε στη Μήλο το H/S/F FESTOS PALACE που έδεσε στο λιμάνι του Αδάμαντα στις 14.30.

Το πλοίο  αποβίβασε 450 επιβάτες και πήρε  170 για Κρήτη. Είναι το πρώτο δρομολόγιο του πολυτελούς πλοίου που μαζί με το “KNOSSOS PALACE” θα ενώνουν το νησί της Μήλου με την Κρήτη.

Στην υποδοχή των πλοίων των Μινωικών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης με την συζυγό του Γεωργία Κεφάλα, ο Λιμενάρχης Μήλου Βασίλης Βαρδαξής και ο κεντρικός πράκτορας των Μηνωικών στη Μήλο Παναγιώτης Πειρουνάκης του Milos Travel.

"Sponsored links"

Το ” KNOSSOS PALACE” έφτασε στον Αδάμαντα στις 15.00 προερχόμενο από Ηράκλειο και παρέμεινε για μισή ώρα μέχρι να αναχωρήσει το πλοίο “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” .

Το πλοίο έφερε από το Ηράκλειο 375 επιβάτες  και πήρε από Μήλο για Πειραιά 195 επιβάτες.

Τα δύο πλοία θα καταπλέουν εναλλάξ στη Μήλο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, θα συνεχίζουν το ταξίδι για το Ηράκλειο και θα φθάνουν ύστερα από τέσσερις ώρες  στις 18.30.

Επίσης τα δύο πλοία θα αναχωρούν εναλλάξ από το λιμάνι του Ηρακλείου κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 11 το πρωί και θα φθάνουν στη Μήλο στις 15.30 , όπου θα συνεχίζουν το ταξίδι για Πειραιά με ώρα άφιξης στις 18.30

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

milosvoice.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις