Οι ναζί παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία σε ουκρανικό video game | Βίντεο

Κανένα σχόλιο
Το παιχνίδι, που έγινε διαθέσιμο την προηγούμενη εβδομάδα, μεταφέρει τον παίκτη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και του ζητά «να ηγηθεί των Γερμανικών ένοπλων δυνάμεων, ξεπερνώντας τις πιθανότητες και διεκδικώντας την τελική γλυκόπικρη νίκη στην Ευρώπη».

Σε μια σειρά από σενάρια εναλλακτικής ιστορίας που ξεκινούν από τον Ισπανικό Εμφύλιο, ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός Γερμανού στρατιωτικού διοικητή, που μάχεται κατά κύριο ρόλο εναντίων των Σοβιετικών.

Τα διαφημιστικά του βίντεο κάνουν ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε alt-right κοινό, καθώς βάζουν στο στόμα ενός από τους αξιωματούχους των Ναζί τα λόγια «ας κάνουμε τη Γερμανία μεγάλη ξανά», παραφράζοντας το εκλογικό σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ. Επίσης δείχνουν μεταξύ άλλων τα στρατεύματα των Ναζί να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και τον Χίτλερ με αξιωματούχους των Ναζί να παρακολουθούν την παρέλαση από το Μαυσωλείο του Λένιν.

Η τελευταία αυτή σκηνή προκάλεσε την αντίδραση της αποστολής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, που κάλεσε την Ύπατη Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα να απαντήσει στην «εξύμνηση εγκληματιών πολέμου».

"Sponsored links"

info-war.gr 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις