Οι ξενοδόχοι των Χανίων αντιδρούν: 10 χρόνια δεν έχει συντηρηθεί ο ΒΟΑΚ – Άμεσα να αντικατασταθεί η άσφαλτος

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Χανίων σχετικά με προβλήματα τόσο με τον ΒΟΑΚ, με αφορμή και την κατολίσθηση στον Σταλό, αλλά και άλλα ζητήματα με παράνομες καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων από εταιρίες ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκίνητων.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι:

Με αφορμή την πρόσφατη κατολίσθηση στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σταλού, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, θέλει εκ νέου να επισημάνει το πρόβλημα που δημιουργεί η επιπλέον κυκλοφοριακή επιβάρυνση που δέχεται το οδικό δίκτυο της παλιάς εθνικής οδού – ιδιαίτερα και λόγω των βαρέων οχημάτων – και η οποία έχει επιδεινώσει σημαντικά την κατάσταση του δρόμου από τους Αγίους Αποστόλους μέχρι και τη γέφυρα του Πλατανιά.

"Sponsored links"

Λόγω της μη συντήρησης του τα τελευταία δέκα χρόνια, θεωρούμε επιβεβλημένο να ενεργήσουν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι φορείς , για την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα .

Επίσης, ένα ακόμα θέμα το οποίο έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν είναι «κατάληψη» των πεζοδρομίων και των δρόμων από εταιρίες ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκίνητων, που χρησιμοποιούν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να πλένουν και να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους. Το φαινόμενο αυτό δημιουργεί στους κατοίκους των Χανίων και στους επισκέπτες μόνο αρνητικές εντυπώσεις καθώς και κινδύνους τόσο στους πεζούς όσο και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, μιλώντας για τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τουριστικού προϊόντος και σε σχέση με παλαιότερο δελτίο τύπου, που έχουμε αποστείλει με κάποια ερωτήματα, θεωρούμε επιβεβλημένο από τους υποψήφιους δημάρχους να μας ενημερώσουν για το τι σκοπεύουν να κάνουν για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας καθώς και το όραμα τους για τον τουρισμό, ξεκινώντας από τα απλά πράγματα που προαναφέραμε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις