14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Οι Οινοποιοί της Κρήτης, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη φορά την έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στην Αθήνα σε νέο σημείο και νέα ημέρα!

Ημερομηνία:

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι Οινοποιοί της Κρήτης με την σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητήριου Ηρακλείου, σας καλούν στην έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, στον Βοτανικό.

25 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη έρχονται στην πρωτεύουσα για να γεμίσουν τα ποτήρια του οινόφιλου κοινού με γεύσεις και αρώματα από το νησί. Περισσότερες από 250 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες. Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται και περίπτερο Οινοτουρισμού, όπου θα υπάρχει έντυπο υλικό και πληροφορίες για τα επισκέψιμα οινοποιεία και τους οργανωμένους Δρόμους Κρασιού της Κρήτης.

Τα ΟιΝοτικά ανεβαίνουν δυναμικά στην Αθήνα, με παράλληλες εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν το φετινό πρόγραμμα στους χώρους της Αθηναϊδας:

– Αφιέρωμα στον Οινοτουρισμό με ομιλίες από φορείς και επαγγελματίες τουρισμού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της FedHATTA

– Οι συντάκτες του Περιοδικού «Οινοχόος» και οι ιδιοκτήτες μερικών από τα πιο δημοφιλή wine bars της Αθήνας συνομιλούν με το κοινό για τον Κρητικό Αμπελώνα, δοκιμάζοντας παράλληλα τις πιο αντιπροσωπευτικές ποικιλίες του Κρητικού Αμπελώνα

– «Γαμοπίλαφο, η Κρητική απάντηση στο ριζότο» live cooking από τον σεφ της Αθηναϊδας και τη Νίκη Μηταρέα

– Αφιέρωμα Βιδιανό: «Ραντεβού στα τυφλά!» από τους Wine Tales

– Πωλητήριο κρασιών και οινικών εκδόσεων σε ειδικές τιμές

Από τις 15:30 και μέχρι τις 19:30 με οδηγό την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη, θα γίνονται ξεναγήσεις στην έκθεση ακολουθώντας νοητά τους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης και γνωρίζοντας τους οινοποιούς της.

Η έκθεση θα λειτουργεί 11:00-15:00 για τους επαγγελματίες του κλάδου (με δωρεάν είσοδο) και 15:00-20:00 για το οινόφιλο κοινό (είσοδος 7 ευρώ).

Pre- events: Μερικά από τα πιο δημοφιλή wine bars της Αθήνας γιορτάζουν τα ΟιΝοτικά με ειδικά αφιερώματα, wine lists και γευστικούς συνδυασμούς βασισμένα στον Κρητικό Αμπελώνα.

Μέχρι στιγμής τα: Oinoscent, Heteroclito, Materia Prima, Monk, Kiki De Grece, Wine Point, Caravin, Fabbrica de Vino, Wine Not και το κεντρικό σημείο εκδηλώσεων για τα ΟιΝοτικά με πολλά events και οινικές εκπλήξεις, Yoleni’s, κινούνται στο ρυθμό της Κρήτης!

Χορηγός επικοινωνίας των ΟιΝοτικών 2018 είναι το περιοδικό Οινοχόος.

Πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr και στα social media των Wines of Crete και των wine bars που συμμετέχουν. Για τις παράλληλες εκδηλώσεις απαιτείται προεγγραφή, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

"google ad"

ΟιΝοτικά, Η Κρήτη στο ποτήρι σας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ