15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι πελάτες τους κόστισαν ακριβά, “βροχή” τα πρόστιμα σε καφετέριες σε Ηράκλειο και Χανιά

Ημερομηνία:

Πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ καλείται να καταβάλει επιχειρηματίας από τα Χανιά. Στους ελέγχους που έγιναν το περασμένο 24ωρο στην Κρήτη, για παραβιάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε πως μία καφετέρια στα Χανιά είχε έξι πελάτες που απολάμβαναν τον καφέ τους καθήμενοι.

Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ ενώ στους πελάτες πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Δύο περιπτώσεις αντίστοιχες είχαμε και στο Ηράκλειο, μία καφετέρια είχε έναν πελάτη όρθιο, ο επιχειρηματίας θα πληρώσει 3.000 ευρώ πρόστιμο και ο πελάτης 300 ευρώ. Ακόμα, σε μια καφετέρια υπήρχαν πέντε πελάτες καθήμενοι, θα καταβάλουν 300 ευρώ ο καθένας, ο επιχειρηματίας 3.000 ευρώ ενώ η καφετέρια αναστέλλει τη λειτουργία της για 15 μέρες.

Χωρίς μάσκα, είχαμε 6 παραβάτες στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 16 στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι και 3 στο ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις, επιβλήθηκαν 106 πρόστιμα, 12 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 67 στο Ηράκλειο, 17 στο Λασίθι και 3 στο ΒΟΑΚ.

Συνολικά, διενεργήθηκαν 3.447 έλεγχοι.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ