Οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μέσα από το ελικόπτερο

Κανένα σχόλιο

Βίντεο ανέρτησε ο χειριστής του ελικοπτέρου που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Μανώλης Βολτυράκης.

Στο βίντεο φαίνεται τόσο το μέγεθος της καταστροφής όσο και ο κίνδυνος που πιθανά θα δημιουργούσε μία επέκταση της φωτιάς σε γύρω κτίρια.

Στο συνοδευτικό κείμενο αναφέρει:

"Sponsored links"

Δυστυχώς, χρειάστηκε να το κάνουμε κι αυτό σήμερα, σ’ έναν χώρο, που για πολλούς ήταν το πνευματικό τους σπίτι.. Ευτυχώς, αφού κάναμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, νομίζω, είμαστε και πάλι ασφαλείς στο έδαφος….

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις