Οι Ρόταρυ έκαναν δωρεά στα ΤΑΕ Χανίων για τη διευκόλυνση “στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν”

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου,  ο Πρόεδρος- και ο Αντιπρόεδρος του 1ου  Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος Ελλάδος (Αζωγυρε-Σελίνου)   Ευτύχιος και Αντώνιος Κουκουτσάκης,  καθώς   και τα μέλη Ρεμπέκα Χάμιλτον και Ιωάννης Διαμαντάκης,  μετέβησαν στα γραφεία του αρχηγίου των ΤΑΕ Χανίων της Ελληνικής Αστυνομίας και παρέδωσαν γραφιακό υλικό,φωτοτυπικό χαρτιού και καθαριστικά είδη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου «το Ροτ. Κοινοτικό Σώμα Αζωγυρέ Σελίνου και ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων με τον τρόπον αυτόν επιθυμούν να διευκολύνουν  το δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελεί το  Αστυνομικό σώμα καθημερινώς  και συγχαίρουν τα σώματα ασφαλείας δια τον λόγον αυτόν και τους συμπαραστέκονται αμέριστα».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις