19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Οι Ρόταρυ έκαναν δωρεά στα ΤΑΕ Χανίων για τη διευκόλυνση “στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν”

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου,  ο Πρόεδρος- και ο Αντιπρόεδρος του 1ου  Ροταριανού Κοινοτικού Σώματος Ελλάδος (Αζωγυρε-Σελίνου)   Ευτύχιος και Αντώνιος Κουκουτσάκης,  καθώς   και τα μέλη Ρεμπέκα Χάμιλτον και Ιωάννης Διαμαντάκης,  μετέβησαν στα γραφεία του αρχηγίου των ΤΑΕ Χανίων της Ελληνικής Αστυνομίας και παρέδωσαν γραφιακό υλικό,φωτοτυπικό χαρτιού και καθαριστικά είδη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου «το Ροτ. Κοινοτικό Σώμα Αζωγυρέ Σελίνου και ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων με τον τρόπον αυτόν επιθυμούν να διευκολύνουν  το δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελεί το  Αστυνομικό σώμα καθημερινώς  και συγχαίρουν τα σώματα ασφαλείας δια τον λόγον αυτόν και τους συμπαραστέκονται αμέριστα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...