19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου τίμησαν τον πρόεδρο της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ Ηρακλή Αναγνωστόπουλο σε μια όμορφη εκδήλωση για το κόψιμο της πίτας τους

Ημερομηνία:

Στις 19 του Γενάρη πραγματοποιήθηκε το κόψιμο της πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ Χανίων Ηρακλής Αναγνωστόπουλος εις ένδειξη τιμής για τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες του για το καλό των συνταξιούχων.

Ήταν μια πολύ όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Λιονή Μαρία, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Μαρινάκης Γεώργιος, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, πολλοί γιατροί, παράγοντες και πλήθος κόσμου.

Μέσα σε μια ζεστή και έντονα συγκινητική ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ ν Χανίων παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, βαθιά συγκινημένος από τα όμορφα λόγια τόσο του Προέδρου των Συν/χων Ρεθύμνου, όσο και όλων των εκλεκτών προσκεκλημένων που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και του αφιέρωσαν μάλιστα και όμορφε μαντινάδες, αλλά και από την αγάπη και την ζεστασιά του κόσμου και τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ ν. Χανίων, θεωρεί υποχρέωσή του, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ Ρεθύμνου, Ελευθ. Κοτσαρίδη και το Δ.Σ. για την τιμή που έκαναν στον Πρόεδρό μας, που ήταν τιμή για όλους μας, αλλά και για την πόλη μας. Επίσης, ευχαριστούμε τους συναδέλφους από το Ρέθυμνο για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στον Πρόεδρο των Χανίων και τη συνοδεία του, για την αγάπη τους, τη ζεστή φιλοξενία για την άψογη περιποίηση του κέντρου αλλά και για την όμορφη βραδιά που περάσαμε με πολύ κέφι από την εξαιρετική ορχήστρα του κέντρου που μας διασκέδασε. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και να είναι πάντα καλά να διοργανώνουν τέτοιες πετυχημένες εκδηλώσεις.

Το Δ.Σ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...