15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι τρομοκράτες στην πόρτα της Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

by To Skouliki Tom | Πρωτοφανή τρόμο σκόρπισε ομάδα 15 αναρχοάπλυτων τρομοκρατών που εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής και πέταξε τρικάκια με άνθρακα στα πόδια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες μαρτυρίες νεοφιλελέδων του διαδικτύου, οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλα προσπέρασαν τους αστυνομικούς, ανέβηκαν τα σκαλιά, πέταξαν φέιγ-βολάν και σήκωσαν πανό αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας των φυλακών τύπου Γ φωνάζοντας συνθήματα, ενέργειες που προφανή στόχο είχαν την κατάλυση της Δημοκρατίας και την επιστροφή μας στην Τυραννία του Πεισίστρατου.

Συγκεκριμένα, τα αιμοσταγή ζόμπι των Εξαρχείων, ακολουθώντας κατά γράμμα το σκοτεινό σχέδιό του στυγερού αρχηγού τους, εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη της Κυβέρνησης να αφαιρέσει τα κιγκλιδώματα έξω από τη Βουλή και επιχείρησαν να βομβαρδίσουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες νεκρούς.

Παράλληλα, σαφείς φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι ευθύνες της Φρουράς της Βουλής, αφού δεν έκανε χρήση των όπλων μαζικής καταστροφής που έχει στην κατοχή της, ώστε να προστατευτεί η ανθρωπότητα από το πρωτόγνωρο μένος των αντιεξουσιαστών που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Ήδη αναζητείται από το Mega ο εγκέφαλος αυτής της θηριωδίας, με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι μακρινή ξαδέρφη του Οσάμα Μπιν Λάντεν κι έχει κηρύξει τον πόλεμο στη Δύση.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από την κα Κωνσταντοπούλου να σχολιάσει το περιστατικό, εκείνη ρώτησε απαθώς «Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;», αφήνοντας άφωνα τα ελάχιστα δημοκρατικά στοιχεία που έχουν απομείνει στην αναρχοκρατούμενη χώρα μας.

Τελικά, οι βάνδαλοι αντιεξουσιαστές απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ, αν και το σωστότερο θα ήταν να φυτέψουν στον καθένα τους από 352 σφαίρες και να περιφέρουν τα άψυχα κουφάρια τους στους δρόμους της Αθήνας προς παραδειγματισμό.

(Ανήθικο δίδαγμα: Ακροδεξιοί και νεοφιλελέδες ζητάνε εκκαθαριστικές αστυνομικές επιχειρήσεις στα κατειλλημένα από αντιεξουσιαστές κτίρια. Ποντάρουν τα λεφτά τους στον Πανούση. Είναι τόσο θλιβεροί οι καημένοι. Ακόμα πιο θλιβεροί οι συριζοταλιμπάν που ζητάνε το ίδιο.)

thethreemooges.blogspot.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...