Οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά δεν έρχονται να μαζέψουν τα σκουπίδια της επιχείρησης του υποψήφιου Δήμαρχου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Είναι να γελάς και να κλαις με αυτά που μερικές φορές ανακαλύπτεις.

Ένας μικρός Κουρουπητός έχει δημιουργηθεί κοντά στην παραλία των Καμισιανών. Στον σωρό των σκουπιδιών υπάρχουν μοκέτες, πανιά μέχρι και στρώματα κρεβατιών, όμως ο Δήμος Πλατανιά και οι υπηρεσίες του δεν κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την εικόνα.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν οι κάτοικοι κατηγορούν τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη γιατί εδώ και πολλές μέρες τα σκουπίδια δεν έχουν συλλεχθεί.

"Sponsored links"

Βεβαίως, αν η μία πλευρά της ιστορίας είναι η μη ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά, η άλλη πλευρά είναι ποιανού είναι τα σκουπίδια.

Όπως πληροφορηθήκαμε, τα σκουπίδια έχει ρίξει σε αυτό το σημείο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της περιοχής.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Μα ο διεκδικητής της θέσης του Δήμαρχου Πλατανιά κ. Μανώλης Ντουντουλάκης!

Με άλλα λόγια, από τα σκουπίδια …δε σωζόμαστε, όποιος και να βγει Δήμαρχος!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις