20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Οι Χανιώτες Core the band νίκησαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό Global Battle of the Bands και ταξιδεύουν Νορβηγία! | Φωτός

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Γιανναράκης, ο Maxi Kabutz ο Σήφης Λιονάκης και ο Jacob Gale είναι μία παρέα νέων ανθρώπων που το καλοκαίρι του 2012, στις 29 Ιουνίου, αποφάσισαν να ιδρύσουν τους CORE THE BAND (CTB). Ένα alternative pop punk γρουπ με βάση τα Χανιά που ροκάρει σκληρά και έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού στα Χανιά και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 3 χρόνια η εξέλιξη του συγκροτήματος ήταν ραγδαία. Μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει να παίξουν σε πολλά καταξιωμένα φεστιβάλ μεταξύ αυτών και στο Chania Rock Festival 2014 δίπλα στους Destruction και τους Blaze Bailey (πρώην Iron Maiden).

Οι επιρροές τους ξεκινούν από τον ποπ πανκ ήχο τον Green day και φτάνουν στο grunge των Nirvana και στο hardcore των αγαπημένων Rage against the machine έως τον ηλεκτρονικό ήχο των The Prodigy.

Νικητές του διαγωνισμού Global Battle of the Bands

10945030_732458856868695_1208527949706267108_n

Πλέον, έκαναν level up. Οι Coretheband είναι οι νικητές του πανελλήνιου διαγωνισμού GLOBAL BATTLE OF THE BANDS GREECE και θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στους παγκόσμιους τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στο Όσλο της Νορβηγίας!

Το Global Battle Of The Bands είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο μουσικό πρωτάθλημα στον κόσμο. 25 χώρες και από τις 5 ηπείρους του κόσμου συμμετέχουν καθεμία με το δικό της εθνικό πρωτάθλημα. Αυτή, ήταν η τρίτη φορά που διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός στην Ελλάδα.

Σχεδόν 500 άτομα παρακολούθησαν το μεγάλο τελικό το βράδυ της Κυριακής γεμίζοντας την Αρχιτεκτονική στο Γκάζι και δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα.

10924705_732458700202044_4818714730652497891_n

 

Δέκατοι εμφανίστηκαν οι μετέπειτα νικητές του διαγωνισμού, οι CORE THE BAND, από τα Χανιά.

Με πολύ ενέργεια έπαιξαν 2 τραγούδια τα οποία ισορρόπησαν σχεδόν…επικίνδυνα ανάμεσα στις επιρροές τους και κέρδισαν το κοινό αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους!

Και αυτό είχε σημασία. Γιατί για πρώτη φορά φέτος δεν υπήρχε κριτική επιτροπή! Τη θέση της πήρε το κοινό από τη μία, που κλήθηκε να δώσει ισοδύναμη ψήφο σε 3 μπάντες και οι ίδιες οι μπάντες από την άλλη, που έπρεπε να ψηφίσουν 3 συγκροτήματα – αλλά όχι τον εαυτό τους.

Η ψηφοφορία διεξήχθει αμέσως μετά το τέλος της διαγωνιστικής περιόδου και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στο τέλος της ίδιας βραδιάς. Έστειλαν στον διεθνή τελικό της Νορβηγίας τους CORE THE BAND από τα Χανιά!

"google ad"

Ο παγκόσμιος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο και στο Rockfeller Music Hall στις 8 Μαρτίου και όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία τα νέα για τη συμμετοχή τους.

Μπράβο στα παιδιά και καλή επιτυχία στο Όσλο!

10846257_733158803465367_5640601231935265656_n

Σε δηλώσεις τους στον προσωπικό λογαριασμό τους στο facebook  μετά την επιτυχία τους δήλωσαν τα εξής :

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά τον κόσμο και τα συγκροτήματα τα οποία ήταν εκεί και μας υποστήριξαν γιατί εσείς κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα!

Κάναμε πολλούς καλούς φίλους.

Ένα μεγάλο μπράβο στα γαμάτα παιδιά, τους Sleepdeep από την Ρόδο που κατάφεραν και βγήκαν δεύτεροι σε όλη την Ελλάδα και ήταν τόσο φιλικοί.

Μπράβο στους ‪#alcohol‬ για την τρίτη θέση!

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διοργανωση του GBOB.

Ήταν μακράν το καλύτερο event που έχουμε παίξει μέχρι τώρα! Όλα είχαν οργανωθεί τέλεια!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα #gbob ‪#‎norway‬ ‪#‎worldfinals‬!”

Να σημειώσουμε ότι για την επιτυχία τους αυτή έδωσαν συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΡΗΤΗ FM 101,5 και στην εκπομπή της Πάτρας Βεργεράκη Ισορροπία Εν Κινδύνω, από την οποία σύντομα θα παρουσιάσουμε το υλικό.

Για όσους το επιθυμούν υπάρχουν και οι παρακάτω διευθύνσεις όπου μπορούν να παρακολουθούν τη δουλειά τους:

https://soundcloud.com/ctb-coretheband

http://instagram.com/coretheband

https://twitter.com/core_the_band

https://www.youtube.com/user/coretvmusic

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...