Οι Balothizer, το πρώτο συγκρότημα Κρητικής πανκ, ζωντανά στα Χανιά!

Κανένα σχόλιο

Οι Balothizer έρχονται στα Χανιά για μια μοναδική συναυλία στο Βras de Freres το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21.30! Τη βραδιά θα ανοίξει ο εξαιρετικός Στρατής Σκαράκης

Οι Balothizer είναι ένα Electric Power Trio που σχηματίστηκε στους δρόμους του Haringey στο Βόρειο Λονδίνο. Ως μία από τις άκρως πολυπολιτισμικές μητροπόλεις του κόσμου, το Λονδίνο είναι σταυροδρόμι συνάντησης συγκροτημάτων που δημιουργούνται απ’ την ζύμωση διαφορετικών μουσικών επιρροών και πολιτισμών. Οι Balothizer είναι ένα από αυτά τα συγκροτήματα.

Η έμπνευση για την σύσταση των Balothizer προέκυψε από την μουσική συνεργασία του μπασίστα και τραγουδιστή Παύλου Μαυροματάκη (Electric Litany, The Turbans) και του λαουτιέρη Νίκου Ζιάρκα (Valia Calda).

"Sponsored links"

Όντας και οι δύο ενεργοί για πολλά χρόνια στην μουσική σκηνή του Λονδίνου, ανακάλυψαν την κοινή τους αγάπη για την παραδοσιακή μουσική της Κρήτης, που στην συνέχεια συνάντησε τις δεξιότητες του Λονδρέζου drummer Stephen J Payne (Jools Holland, Jose Feliciano and Future Sound Cartel) ο οποίος με το ethnic μουσικό του υπόβαθρο αλλά και τις δυτικές μουσικές επιρροές, έφερε στο συγκρότημα την απαραίτητη δυναμική για το συναρπαστικό νέο είδος, το Κρητικό Πανκ

Οι Balothizer επί του παρόντος βρίσκονται σε ευρωπαϊκή περιοδεία και μοιράζονται τον μοναδικό τους ήχο, κερδίζοντας όλο και περισσότερους ακόλουθους οι οποίοι χαρακτηρίζουν την μουσική τους ως… Cretan Music from Hell!

Γενική εισοδος: 7 ευρω

Buy/Stream Balothizer at:
https://www.louvanarecords.com/Balothia

Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης:
Instagram: https://instagram.com/balothizer
FB: https://www.facebook.com/Balothizer/

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις