Οι Coretheband και οι FreakTones τραγουδούν για τον “Ορίζοντα”

Κανένα σχόλιο

Δυο μουσικά σχήματα της πόλης μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Οι Coretheband και οι FreakTones διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, με αποκλειστικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για συλλόγους της πόλης που αφορούν παιδια.

Οι Coretheband ειναι ενα δυναμικό σχήμα με δική του δισκογραφία και σημαντικές εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας όπως το Matala Beach Festival και το Rockwave Festival.

Οι FreakTones, με τις ευφάνταστες διασκευές από δίαφορα μουσικά είδη και εποχές, θα αναλάβουν να μετατρέψουν τη βραδιά σε ενα μεγάλο πάρτυ με ατελείωτο χορό και κέφι

"Sponsored links"

Στην είσοδο θα υπάρχει κουτί για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου “Ορίζοντα”.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων|ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Είσοδος ελεύθερη, με προαιρετική εισφορά.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας»

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις