Οι Last Drive τον Δεκαπενταύγουστο στη Σούγια!

Κανένα σχόλιο

Πέμπτη 15 Αυγούστου

Fortuna- Σούγια, The Other Wind Festival

THE LAST DRIVE

"Sponsored links"

opening : The Booms

Doors 22:45

The Last Drive

Έχοντας τις ρίζες τους στην έκρηξη του punk στα τέλη της δεκαετίας του ’70, οι Last Drive εισβάλλουν στην ελληνική μουσική σκηνή στα μέσα της δεκαετίας του ’80, κατακτώντας κοινό και κριτικούς. Ο μοναδικός speed-trash-garage-punk ήχος τους σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους προκαλεί αίσθηση στο underground της εποχής, καθιερώνοντάς τους στη συνείδηση των ελλήνων rockers.

The Booms

Το power trio των The Booms παρουσιάζει υλικό από τους δίσκους τους homemade rituals και music for kids vol.1,2 και3. Μέσω «ηλεκτρικών οργανικών συμβάντων», πολυρυθμικών και αυτοσχεδιαστικών μοτίβων εξετάζουν ορατά και αόρατα ηχητικά σύμπαντα και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι με προόρισμο την Αγάπη,την Αλήθεια και την Ελευθερία.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις