Ολοκληρώνονται τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο του ΒΟΑΚ – Την επόμενη βδομάδα οι ανακοινώσεις από Σπίρτζη

Κανένα σχόλιο

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το έργο του ΒΟΑΚ,ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.Οι υπηρεσίες του υπουργείου και οι ειδικοί σύμβουλοι που έχουν προσληφθεί,φέρονται να βρίσκονται στην τελική φάση της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε την Τρίτη  ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών,Γιώργος Δέδες,σε ομιλία του στο 2ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών με θέμα

«Προκλήσεις και στόχοι για τη νέα γενιά έργων υπό το πρίσμα της θέσπισης του νέου νομοθετικού πλαισίου για τα Δημόσια έργα».

"Sponsored links"

Αναφερόμενος ειδικά στον ΒΟΑΚ ο κ.Δέδες, είπε:

«Ο ΒΟΑΚ αποτελεί το μεγαλύτερο έργο παραχώρησης στην Ελλάδα με συνολικό κατασκευαστικό προϋπολογισμό που αγγίζει περίπου το 1,6 δις €.  Αναμένεται να προσελκύσει διεθνή επενδυτικά κεφάλαια αλλά και ισχυρούς ομίλους που ειδικεύονται στην κατασκευή και λειτουργία παρόμοιων έργων.

Είναι το πρώτο έργο παραχώρησης που θα δημοπρατηθεί με βάση τον καινούριο Νόμο για τις παραχωρήσεις, τον Νόμο 4413/2016.

Οι υπηρεσίες μας και οι τεχνικοί τους σύμβουλοι βρίσκονται στην τελική φάση της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης.

Ο Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, την ερχόμενη εβδομάδα με δημόσιες δηλώσεις του, θα παρουσιάσει το περιεχόμενο και τις λεπτομέρειες της διαγωνιστικής διαδικασίας που φιλοδοξούμε να αναδείξει ανάδοχο το πρώτο εξάμηνο του 2019».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις