Ολόκληροι οικισμοί για μέρες χωρίς πόσιμο νερό στον Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Δήμαρχο Πλατανιά και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒΑ η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πλατανιά αναφέρεται στην κατάσταση που βιώνουν πολλές περιοχές στον Δήμο Πλατανιά όπου ολόκληροι οικισμοί δεν έχουν νερό.

Αναφέρεται στο σχετικό κείμενο:

Μετά και την χθεσινή κινητοποίηση κατοίκων του οικισμού Δαρμαροχωρίου της τοπικής κοινότητας Σπηλιάς ήρθε ξανά στην επιφάνεια το από καιρό πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας που φτάνει ως και το τραγικό σημείο ολόκληροι οικισμοί να μένουν για μέρες χωρίς πόσιμο νερό. Συγκεκριμένα στον οικισμό του Δαρμαροχωρίου από ότι φαίνεται το πρόβλημα της ύδρευσης είναι πρώτη προτεραιότητα για την ποιότητα ζωής. Οι λύσεις που επιλέχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, μόνο ως μπαλώματα μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς σήμερα διαπιστώθηκε ότι η σύνδεση Δαρμαδοχώρι – Κάτω Βούβες είναι με επιφανειακό δίκτυο.

"Sponsored links"

Κ. Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΒΑ εν έτη 2019 δεν μπορεί να μένει μία κατοικημένη περιοχή χωρίς πόσιμο νερό.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες σας, δίνοντας οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις