Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την απώλεια του Γ. Μανουσέλη

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 1022 ομόφωνη Απόφαση, που έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 28ης/12/2015, εξέδωσε ψήφισμα για τον απροσδόκητο θάνατο του συνδημότη μας, Γιώργου Μανουσέλη.
Ειδικότερα, στο ψήφισμα επισημαίνεται:

Θλίψη προκαλεί στα Χανιά ο απροσδόκητος θάνατος του συνδημότη μας, Γιώργου Μανουσέλη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο αγαπητός σε όλους μας Γιώργος ήταν γνωστός για την πολύ μεγάλη κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση μέσα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), στην οποία ήταν διευθυντής για πολλά χρόνια.

"Sponsored links"

Άνθρωπος ευαίσθητος, ικανός, πείσμων και υπεύθυνος πολίτης είχε μεγάλη συμμετοχή στα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα της πόλης, είχε αφιερώσει τη ζωή του στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της Εταιρείας και των οικογενειών τους.

Χτες ήταν ακόμη χαρούμενος και δοσμένος στην κορυφαία φιλανθρωπική διοργάνωση της πόλης μας, το SANTA RUN και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την επιτυχία του.

Δημιουργικά διεκδικητικός και αποτελεσματικός έφυγε ξαφνικά και τόσο νέος, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων μόλις πληροφορήθηκαν το θάνατο του Γεωργίου Μανουσέλη αποφάσισαν τα παρακάτω:

1) Να παραστούν ο Δήμαρχος Χανίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.
2) Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3) Να καταθέσουν αντί στεφάνου στη μνήμη του Γ. Μανουσέλη το ποσό των 500 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.
4) Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό τύπο”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις