Ονοματοδοσία Αμφιθεάτρων «Μανούσου Μανουσάκη» και «Γεωργίου Κατσανεβάκη» στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στην Πολυτεχνειούπολη η τελετή ονοματοδοσίας των αμφιθεάτρων Γ2.1 και Γ2.2. σε «Αμφιθέατρο Μανούσου Μανουσάκη» και «Αμφιθέατρο Γεωργίου Κατσανεβάκη» αντίστοιχα, σύμφωνα με την απόφαση της 468ης συνεδρίασης της Συγκλήτου ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους κατά την ίδρυση και την ανάπτυξη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Χαιρετισμός Πρύτανη Καθηγητή Ευάγγελου Διαμαντόπουλου
 • Αμφιθέατρα – Ιστορική αναδρομή
  Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
 • Παρουσίαση βιογραφικών στοιχείων Μανούσου Μανουσάκη
  Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης
 • Αντιφώνηση Επίκουρης Καθηγήτριας Δάφνης Μανουσάκη
 • Παρουσίαση βιογραφικών στοιχείων Γεωργίου Κατσανεβάκη
  Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθηγητής Νικόλαος Καλλίθρακας-Κόντος
 • Αντιφώνηση Γεωργίου Κατσανεβάκη
 • Αποκαλυπτήρια πλακετών

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει κέρασμα στον εξωτερικό χώρο των αμφιθεάτρων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
 • Booms from the BoxΤΡΙΤΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Artizda
  Πατάμε Play και από τα ηχεία μας ακούγονται fat beats σε trip-hop ρυθμούς,hip-hop grooves και scratches. Μια εκπομπή που εξυμνεί το έξυπνο παιχνίδι των Djs με τα μουσικά δείγματα (samples) τα οποία έχουν δανειστεί από άλλα είδη μουσικής. Το αποτέλεσμα είναι κάτι εντελώς νέο, ενώ ο ήχος των δειγμάτων μπορεί να ποικίλει από reggae,funk μέχρι κλασσική μουσική και στιγμιότυπα από τον κινηματογράφο, όλα δεμένα με μία hip-hop αισθητική.