Οργή από την έφεση-ντροπή του Δημοσίου κατά της απόφασης δικαίωσης του δημοσιογράφου Μ. Κυπραίου που έχασε την ακοή του από κρότου-λάμψης

Κανένα σχόλιο

Προκαλεί πραγματικά οργή η είδηση ότι το ελληνικό Δημόσιο αποφάσισε να στραφεί κατά ενός δημοσιογράφου που εν ώρα εργασίας έχασε την ακοή του, και ξυλοκοπήθηκε άγρια από άνδρες της περιβόητης ομάδας ΔΕΛΤΑ που ανασύστασε η παρούσα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το γεγονός είχε διαδραματιστεί στις 15 Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας κατά των μέτρων λιτότητας. Τότε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος που κάλυπτε τα γεγονότα, δέχθηκε επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ με κρότου-λάμψης και ενώ βρισκόταν μέσα σε στοά. Όχι μόνο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έχασε την ακοή του, αλλά στην προσπάθειά του να διαφύγει, ξυλοκοπήθηκε αναίτια από την τότε ομάδα “ΔΕΛΤΑ”.

Τον περασμένο Μάιο, εννιά χρόνια μετά την επίθεση, ο δημοσιογράφος δικαιώθηκε επιτέλους για την αστυνομική αυθαιρεσία εναντίον του.

"Sponsored links"

Ωστόσο σήμερα, τέσσερις μήνες αργότερα, το ελληνικό Δημόσιο άσκησε έφεση! Ασκήθηκε συγκεκριμένα η 2410/14-09-2020 έφεση του Δημοσίου κατά της απόφασης Α8144/15-5-2020 που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου.

Είναι μια ντοπιαστική επιλογή που όλοι ελπίζουν ότι θα πέσει στο κενό!

«Εφτά μέτρα κ 20 σταθμά, από την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση του: “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”. Ο αγώνας συνεχίζεται» έγραψε ο ίδιος ο μαχητής δημοσιογράφος.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις