Οργή Μανώλη Σκουλάκη: Η συμπόρευση της Νάνσυ Αγγελάκη με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη έγινε χωρίς εμένα προξενητή – Ντροπή για τις υπόνοιες ότι ξεπέρασα τον θάνατο της συζύγου μου ασχολούμενος με ίντριγκες

Κανένα σχόλιο

Με μία συγκινησιακά φορτισμένη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας, βουλευτής Χανίων και Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης αναφέρεται σε “φήμες και τοπικά δημοσιεύματα” τα οποία τον εμπλέκουν σε ίντριγκες σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης εκφράζει τη λύπη του “που κάποιοι τόλμησαν να γράψουν αυτά τα ανώνυμα δημοσιεύματα και να υπονοούν ότι ξεπέρασα τον προσωπικό μου ακρωτηριασμό από το θάνατο της μακαρίτισσάς της συζύγου μου και αδιαφόρησα για τα παιδιά μου ασχολούμενος πάνω από όλα με καρέκλες στο δήμο και ίντριγκες” ενώ σημειώνει ότι “είναι αυταπόδεικτο μετά από αυτά τα λίγα ότι η θεσμική συμπόρευση της κας Νάνσυ Αγγελάκη με τον κο Γρηγόρη Αρχοντάκη έγινε χωρίς εμένα προξενητή” προσθέτωντας ότι “ο ¨Κλεισθένης¨ που με τυμπανοκρουσίες ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ως μεγάλη αλλαγή του εκλογικού νόμου πέτυχε τον στόχο του, να κάνει άνω κάτω όλες τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και κάποιες οικογένειες”.

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Σκουλάκη έχει ως εξής:

"Sponsored links"

Ο κ. Σκουλάκης σχολιάζοντας διάφορες φήμες και τοπικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν το πρόσωπο του , σχετικά με τα Δημοτικά δρώμενα στο Δήμο Χανιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

¨Κάποιοι ανώνυμοι ,πίστεψαν , λόγω δυσάρεστων συμβάντων στην οικογένεια μου, πως είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουν ¨το δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται ΄ εκτοξεύοντας λάσπη και γράφοντας δημοσιεύματα εναντίον μου με χολή αντί μελάνης .

Όμως έκαναν λάθος. Κατ΄ αρχάς η δρύς δεν έπεσε¨ . Απλά είμαι σε μια δυσκολία και επέλεξα να ασχολούμαι αποκλειστικά με το προσωπικό μου πρόβλημα, ενημερώνοντας σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων. Ελπίζω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πως θα μπορώ να παρεμβαίνω δημόσια για τα σοβαρά πράγματα του νομού και κυρίως του Δήμου Χανίων.

Υπ΄ αυτήν την έννοια δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μου χρεώνουν μερικές επιλογές -όχι όλες- υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν στην δημοτική μου παράταξη.

Λυπούμε ειλικρινά που κάποιοι τόλμησαν να γράψουν αυτά τα ανώνυμα δημοσιεύματα και να υπονοούν ότι ξεπέρασα τον προσωπικό μου ακρωτηριασμό από το θάνατο της μακαρίτισσάς της συζύγου μου και αδιαφόρησα για τα παιδιά μου ασχολούμενος πάνω από όλα με καρέκλες στο δήμο και ίντριγκες .

Λυπούμαι βαθύτατα πως αυτοί οι ανώνυμοι λασπολόγοι δεν έχουν αντιληφθεί πως ποτέ στα 35 χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής δεν υπήρξα υποτακτικός καμίας κομματικής παρέας και γι’αυτό δεν είχα ποτέ υποτακτικούς .

Φίλους και συνεργάτες είχα και έχω και μάλιστα πολλούς. Με όπλα την αλήθεια ,την ανυποχώρητη αλλά τεκμηριωμένη διεκδίκηση , την αμέριστη στήριξη των περισσοτέρων συνεργατών μου με σημαία μας τα τίμια και καθαρά μας χέρια ,καταφέραμε σημαντικά πράγματα στο Δήμο μας, γεγονός που γνωρίζει ,αναγνωρίζει και αναπολεί η πλειοψηφία της ανώνυμης κοινωνίας .Κάποιοι παράγοντες πεισματικά αρνούνται να αναγνωρίσουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα των υπεράνθρωπων προσπαθειών μας .Ευτυχώς κάποιοι άλλοι είτε μέλη της δημοτικής παράταξης είτε εκτός παράταξης αναγνωρίζουν τη δουλεία μας και είναι σίγουρο ότι αυτοί θα δικαιωθούν στης επικείμενες δημοτικές εκλογές από την κοινωνία.

Είναι αυταπόδεικτο μετά από αυτά τα λίγα ότι η θεσμική συμπόρευση της κας Νάνσυ Αγγελάκη με τον κο Γρηγόρη Αρχοντάκη έγινε χωρίς εμένα προξενητή .

Ίσως απέδειξαν ότι διαθέτουν το στοιχειώδες μυαλό νωρίς ότι ο ¨Κλεισθένης¨ που με τυμπανοκρουσίες ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ως μεγάλη αλλαγή του εκλογικού νόμου πέτυχε τον στόχο του :

"Sponsored links"

Να κάνει άνω κάτω όλες τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και κάποιες οικογένειες . Όσο για μένα χαίρομε πως μετά από αρκετά χρόνια κυκλοφορώ ελεύθερος με ψηλά το κεφάλι με καθαρό πρόσωπο παρά της φιλότιμες προσπάθειες ανώνυμων κυρίως αμπελοφιλοσοφούντων χωρίς καμμιά προσφορά στο τόπο και κάποιων κυβερνητικών κοντυλοφόρων να με εμπλέξουν σε κάποιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας.

Με εκτίμηση Μανώλης Σκουλάκης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις