«Οταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα, μαντέψτε ποιος έχασε»: Τα τρία σκίτσα του Αρκά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Κανένα σχόλιο

Όπως φαίνεται, ο Αρκάς δε θα σταματήσει να σχολιάζει πολιτικά τώρα που εξελέγη η Νέα Δημοκρατία. Θα είναι σύντομα και οι νεοδημοκράτες εξοργισμένοι μαζί του;

Ο δημοφιλής σκιτσογράφος που σχεδόν καθημερινά μιλά μέσα από τους ήρωες του για την καθημερινότητα, πόσταρε στη σελίδα του τρία σκίτσα για να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Στο ένα σκίτσο πρωταγωνιστεί η μορφή ενός άνδρα ο οποίος λέει «Όταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα, μαντέψτε ποιος έχασε».

"Sponsored links"

Στο δεύτερο σκίτσο που ανέβασε οταν έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών υπάρχει ένα post it το όποιο γράφει «να μην ξεχάσω να γίνω σοσιαλδημοκράτης», με σαφή αναφορά στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας χθες, μετά την παραδοχή της ήττας του λέγοντας ότι η εντολή που έλαβε είναι εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεγάλη παράταξη.

Στο τρίτο σκίτσο ο Αρκάς εμπνέεται από τον Καβάφη και βάζει τον ήρωά του να αναρωτιέται «Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς Βαρβάρους;».

Τα τρία σκίτσα του Αρκά για τις εκλογές 2019:

«Οταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα, μαντέψτε ποιος έχασε».

«Να μην ξεχάσω να γίνω σοσιαλδημοκράτης »

Με έμπνευση από τον Καβάφη:

"Sponsored links"

iefimerida.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις