Ούτε μία κατάληψη σήμερα στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Φαίνεται ότι ξεφουσκώνουν οι μαθητικές αντιδράσεις στα σχολεία για την έλλειψη μετρών προστασίας λόγω κορωνοϊού.

Σήμερα, στα Χανιά, δεν καταγράφηκε ούτε μία κατάληψη, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές είχαν 5 κυρίως αιτήματα:

"Sponsored links"

  • Προσωπικό καθαριότητας ώστε να καλυφθούν οι πρόσθετες ανάγκες λόγω του ιού. Δεν είναι εφικτή η απολύμανση των σχολείων από ένα άτομο.
  • Στην ατυχή περίπτωση που κάποιος συμμαθητής νοσήσει από τον ιό απαιτούν να μην κλείνει μόνο το τμήμα του αλλά ολόκληρο το σχολείο.
  • Η σύσταση τμημάτων από 15 μαθητές και άνω είναι ανεύθυνη και δυσχεραίνει το έργο μαθητών και καθηγητών με αποτέλεσμα τη μη ορθή διεκπεραίωση του μαθήματος
  • Απαιτούν την επανένταξη του μαθήματος σχεδίου στο σχολικό πρόγραμμα. Είναι απαράδεκτο να μην διδάσκεται ένα μάθημα που εξετάζεται στις πανελλαδικές
  • Δηλώνουν ενάντια στην επαναφορά της τράπεζας θεμάτων που προωθεί και στηρίζει την επικράτηση της βαθμοθηρίας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις