Ούτε ο Δήμος Κισσάμου έβαλε φωτιές στις παραλίες – Συνεχίζεται ο καθαρισμός με την εθελοντική ομάδα «Καθαρές Παραλίες»

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου  ενημερώνει ότι  οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες καθαρισμού των παραλιών του Δραπανιά έως Κίσσαμο έχουν ξεκινήσει από το Δήμο (υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου ) και την εθελοντική ομάδα «Καθαρές Παραλίες»

Σε σχετικό μήνυμα αναφέρει τα εξής:

Eυχαριστούμε θερμά την εθελοντική ομάδα , τους κατοίκους Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και τους εθελοντές που συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα ώστε να καταστούν προσβάσιμες και λειτουργικές όσον δυνατόν καλύτερα οι παραλίες μας για να υποδεχτούν τον επόμενο μήνα τους επισκέπτες μας.

"Sponsored links"

Η συνδρομή ,η κατανόηση και η προσπάθεια όλων μας θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις