Ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τη Χανιώτισσα καθαρίστρια και την καταδίκασε το Πλημμελειοδικείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ένοχη κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων η καθαρίστρια που εργαζόταν για χρόνια σε υπηρεσία του ευρύτερου δημόσιου τομέα και που το 2002 επικαλούμενη πλαστό απολυτήριο Λυκείου πέτυχε τη μετάταξή της  σε διοικητική υπηρεσία.

Η απόφαση αυτή ουσιαστικά σηματοδοτεί την απόλυση της γυναίκας εφόσον δεν προσφύγει για δεύτερη φορά στον Άρειο Πάγο.

Η γυναίκα διώχθηκε σε βαθμό πλημμελήματος για ζημιά περίπου 6.000 ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο ενώ καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Χανίων τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό.

"Sponsored links"

Kατά της εφετειακής Απόφασης άσκησε αναίρεση ενώπιον του ΑΠ η οποία έγινε δεκτή εφόσον κρίθηκε ότι η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων δεν αιτιολογούνταν ούτε ήταν σύμφωνη με τις διατάξεις του ποινικού κώδικα περί απάτης.

Υπενθυμίζουμε ότι σε παρόμοια υπόθεση με δικαστική υπάλληλο που εκδικάστηκε στα Χανιά το δικαστήριο έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να παραγραφεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις