Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δε βρίσκει υποψήφιους!

Κανένα σχόλιο

Το κενό στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο παίρνει διαστάσεις… μαύρης τρύπας

Σας γράφαμε χθες για τη μάχη στη Λότζια και την απόφαση της ΝΔ να ανακοινώσει τι θα κάνει (αυτό δηλαδή που έχει πάρει απόφαση ήδη) σε περίπου 10 μέρες, αλλά έχει ενδιαφέρον και η μάχη της Περιφέρειας.

Αν αναλογιστούμε πως κανένας από τους νυν περιφερειακούς συμβούλους (εκτός του επικεφαλής του ψηφοδελτίου) δε θα’ναι, για τους δικούς τους λόγους, υποψήφιοι ο αγώνας για να συγκροτηθεί ένα στιβαρό και αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο είναι δύσκολος!

"Sponsored links"

Με το κόμμα στο δήμο Ηρακλείου να είναι χωρισμένο στα δύο και τα πρωτοκλασάτα στελέχη να δίνουν είτε τη μάχη των δημοτικών, είτε εκείνη των βουλευτικών, το κενό στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο παίρνει διαστάσεις… μαύρης τρύπας.

Μάλιστα επιστρατεύονται και υψηλά ιστάμενες δυνάμεις του χώρου, προκειμένου να πείσουν τους ισχυρούς του κόμματος να διαθέσουν υποψήφιους στο πλάι του εκλεκτού του κόμματος!

Μάλιστα, κρυφακούγοντας ένα τέτοιο τηλέφωνο, άκουσα ένα γνωστό στέλεχος να λέει πως ευχαρίστως να συνδράμω στο προφίλ του ψηφοδελτίου, εάν δω στις σχετικές λίστες να συμπεριλαμβάνονται ονόματα με το επώνυμο Αυγενάκης και Κεφαλογιάννης! Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι με τέτοιο όνομα θα βρίσκονται στη λίστα της περιφέρειας, αλλά δε θα θελα να είμαι καθόλου στη θέση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, που βλέπει πως κινδυνεύει να πνιγεί στις τοπικές κομματικές μυλόπετρες!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις