Ο απολογισμός του ΕΒΕΧ για το 2012

Κανένα σχόλιο

Με την ανάπτυξη των συνεργασιών με όλους τους φορείς, με το «άνοιγμα» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων σε όλους, και με την έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων , η διοίκηση του ΕΒΕΧ, προσπάθησε να αντιπαλέψει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Αυτά επεσήμανε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης στην διάρκεια παρουσίασης του απολογισμού των πεπραγμένων της διοίκησης του Επιμελητηρίου για το 2012.

Όπως είπε χαρακτηριστικά

«στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία αναλάβαμε το έργο της εκπροσώπησης, στήριξης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε πλήρη συνεργασία με τα άλλα Επιμελητήρια της Κρήτης. Στρατηγική μας είναι να πετύχουμε μέσω της συνεργασίας φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ΑΕΙ και ΤΕΙ , επιμελητηρίων και συλλόγων και σωματείων. Όλοι μαζί μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο ενωμένοι να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και την κοινωνία μας. Αυτό ήδη έχει αποτέλεσμα για το εμπόριο, τους βιοτέχνες και την κοινωνία γενικότερα, μέσα από δράσεις για την ενίσχυση κοινωνικών δομών.»

"Sponsored links"

Μάλιστα ο κ.Μαργαρώνης επεσήμανε πως

«δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για την επιβίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και σε αυτό συμβάλλει το ότι ανοίξαμε το Επιμελητήριο σε όλους όσους έχουν να προτείνουν ιδέες και δράσεις προς όφελος των Χανιών μας. Από τα γραφεία διοίκησης μέσα σε έναν χρόνο πέρασαν εκατοντάδες συνάδελφοι και εκπρόσωποι φορέων. Όλα αυτά τα καταφέραμε παρά του ότι χάσαμε από το αποθεματικό μας, λόγω PSI περίπου ένα εκατομ. ευρώ , έχοντας μειωμένα έσοδα λόγω κρίσης περίπου 100.000 ευρώ και μειώνοντας κατά 300.000 ευρώ τις δαπάνες ενώ προσθέσαμε νέα στελέχη και υπηρεσίες στο Επιμελητήριο.»

Τέλος έδωσε στην δημοσιότητα μιαν αναλυτική καταγραφή όλων των ενεργειών της διοίκησης του ΕΒΕΧ κατά το 2012.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις