18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ο Αρμένιος Haig Yazdjian στο στούντιο Όξω Νου στα Ταμπακαριά

Ημερομηνία:

Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής world μουσικής σκηνής τις τελευταίες δεκαετίες, ο εξαίρετος σολίστας μουσικός (ούτι), συνθέτης και ερμηνευτής Haig Yazdjian, θα ερμηνεύσει live μερικές από τις πιο γνωστές του συνθέσεις, αναμειγνύοντας ετερόκλητα στοιχεία των παραδοσιακών μουσικών της ανατολικής Μεσογείου καθώς επίσης και μέσα από την ελληνική μουσική παράδοση.

Τραγούδια και σκοποί από διαφορετικούς τόπους και εποχές μέσα από ένα παιχνίδι εναλλαγής φωνών.

Μια μουσική διαδρομή μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Με μεσογειακή διάθεση και ανατολίτικους ρυθμούς, ο Haig Yazdjian με το ούτι του, μας ταξιδεύει στην κοντινότερη ή μακρινότερη γειτονιά μας…

Μαζί του οι εξαίρετοι μουσικοί:
Τάσος Πούλιος – κανονάκι,
Γιώργος Λιμάκης – μπασο/κλ.κιθάρα,
Γιώργος Κοντογιάννης – κρητική λύρα,
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα
www.haigyazdjian.com

Είσοδος 8 ευρώ

Haig Yazdjian

Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 22:00

Στούντιο Όξω Νού – Ταμπακαριά, Χαλέπα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ