Ο Β. Διγαλάκης “χωρίς δεύτερη σκέψη” συντάχθηκε με την πρόταση Μητσοτάκη για απόδοση του 50% του μισθού στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατίας κ. Βασίλης Διγαλάκης αναφέρεται τα εξής:

Συντάσσομαι, χωρίς δεύτερη σκέψη, με την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αφορά στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης των μηνών Απριλίου – Μαΐου, ως συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει η χώρα μας για να ανταποκριθεί στις έκτακτες ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία.

Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού, ώστε να τεθούν στη διάθεση του προσωπικού των νοσοκομείων που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Μια μάχη που συνεχίζουμε να τη δίνουμε όλοι μαζί, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις